Wil jij onze partner worden?

Werk samen met ons in ons partnerprogramma en versterk jouw positie bij jouw klanten.

Plan gesprek in
Intro

Heb jij een digital marketing organisatie?

Vanuit onze ervaring hebben wij gemerkt dat veel online-/ digital marketingbureaus regelmatig de vraag krijgen of zij ook bepaalde software kunnen bouwen. Dat kunnen kleine stukjes code zijn zoals API-koppelingen, maar dit kunnen ook volledige apps zijn. Logisch dat zij deze vraag krijgen aangezien marketing zich de laatste jaren steeds meer op het grijze gebied tussen marketing en ICT begeeft. Vaak is de digital marketing expert het meest technisch op de marketingafdeling, maar is hij of zij geen programmeur. Herken jij deze situatie? Hier komen wij in beeld.

Als partner van Evorian hoef je niet meer te zeggen dat je geen software kunt bouwen, maar kun je met trots vertellen dat jullie partner deze vraag prima kan oppakken. Hierdoor kun jij een breder portfolio aan diensten aanbieden en kun je meer toegevoegde waarde voor jouw klanten creëren. Versterk jouw rol bij jouw klanten en versterk tegelijkertijd je concurrentiepositie. Win-win!
Bied extra diensten aan
Versterk je concurrentiepositie
Minder NEE verkopen
Vraag gesprek aan
Vraag een gesprek aan
Vraag een gesprek aan
Vul uw gegevens in op het onderstaande formulier, en ons team zal contact met jou opnemen voor meer informatie over het programma en de voorwaarden.
Word partner
Word partner
Wij sturen je dan een partnerovereenkomst waarin alle voordelen op lange termijn van jouw deelname aan het programma worden beschreven.
Start met samenwerken
Start met samenwerken
Je kan nu naast je reguliere diensten ook, actief of passief, de diensten van Evorian aanbieden. Vergroot je toegevoegde waarde en versterk je concurrentiepositie.

Wij verwelkomen iedereen tot een gesprek voor het delen van zijn/haar contacten. Het programma is dus niet exclusief voor digital marketing bureaus, maar voor iedereen die denk dat hij/zij interessante contacten voor ons heeft en graag partner van Evorian wilt worden.

Wij nodigen jou van harte uit zo veel mogelijk contacten aan te brengen. Dat kunnen bedrijven, vrienden of business partners zijn. Er zit hier geen limiet op.

Ja. Als onze partner profiteer je van alle projecten die de komende 5 jaar uit het door jou aangedragen contact voortvloeien.